Over ons

Bij Blue Hawaii Tattoo hebben wij verschillende tattoo artiesten, elk met hun eigen stijl. Dus ondanks dat onze shop geïnspireerd is door de traditionele old school, zetten wij tattoos in alle verschillende stijlen. Van old school tot realistische tatoeages en alles daar tussen in.

In onze shop staat de kunst voorop. Wij proberen dan ook altijd een ontwerp te maken dat past bij zowel de persoon als het lichaam. Ons doel is om de best mogelijke tatoeages te leveren, op maat gemaakt om aan de behoeften van de klant te voldoen. Wij werken op afspraak, maar walk-ins zijn ook altijd welkom.

Tarief informatie

Wij hanteren een start tarief van 50,-. Dit is voor al het kleinere werk. Voor grotere tattoo’s hanteren wij een stukprijs. Deze prijs is afhankelijk van het ontwerp, het formaat, de stijl, details en de plaatsing op het lichaam. Het is voor ons daarom niet mogelijk om een goede prijsschatting te maken, voordat we jou in de shop gesproken te hebben.

Om die reden werken wij met intakegesprekken. Tijdens een intake bespreek je de mogelijkheden voor je nieuwe tattoo. Er wordt advies gegeven over de compositie van jou tattoo en samen kies je een tatoeëerder uit die het beste bij jou wensen past. We verzoeken je om zoveel mogelijk referenties mee te nemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen we jou een betere prijsschatting geven. Na de intake zal er indien nodig een tweede intakegesprek plaats vinden met de desbetreffende tatoeëerder en wordt er een afspraak ingepland voor het bekijken van jou ontwerp en voor het zetten van je tattoo.

Voor het maken van een intake afspraak vragen wij om een aanbetaling van €50 euro, die je bij ons in de shop kunt pinnen. Dit wordt uiteindelijk verrekend met je tattoo.

Tattoo afspraak

Heb jij al een afspraak bij ons voor het zetten van je nieuwe tattoo? Zorg er dan voor dat je op de dag van het tatoeëren goed uitgerust bent. Nuttig 24 uur voor of tijdens het tatoeëren geen drugs of alcohol en zorg ervoor dat je van tevoren goed gegeten hebt.

Wij kunnen je helaas niet tatoeëren wanneer je:

  •  Zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Antibiotica of bloedverdunners slikt
  • Leidt aan een immuunziekte
  • Huidirritatie of eczeem hebt op de plek waar je getatoeëerd wil worden
  • Onder invloed bent van drank en/of drugs

Kan jij onverwacht niet komen naar je afspraak? Laat het ons dan minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of via email weten zodat we je afspraak kunnen verzetten. Verzet je je afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren, is er al voor je getekend, of verzet je je afspraak vaker dan 2 keer, dan vervalt je aanbetaling.

Menu