Afspraak maken

Bij een intake bespreek je je mogelijkheden voor je tattoo en krijg je een indicatie van de prijs. Neem zelf zoveel mogelijk referenties mee.  Na de intake zal de tatoeëerder je idee verder gaan uitwerken in een schets die je in overleg kunt komen bekijken.

In de Blue Hawaii mogen alléén de aanbetalingen gepind worden.

  • Aanbetaling voor een intake is €50,-. Je afsprakenkaartje is je bewijs van aanbetaling. Neem deze daarom ook altijd mee naar de shop! De intake is vrijblijvend. Als er na de intake geen tattoo afspraak wordt gemaakt, wordt de aanbetaling teruggegeven.
  • Als je besluit je tattoo te zetten blijft je aanbetaling van €50,- staan en zullen we een extra aanbetaling vragen voor het voorbereiden van je tattoo sessie.

Extra aanbetalingen:

  • De standaard aanbetaling voor een intake of afspraak is €50,-
  • Voor een tattoo boven de € 300 vragen we een aanbetaling van  € 150, –
  • Voor grote stukken waar de hele dag voor gereserveerd wordt vragen we € 350, – aanbetaling.

Check drawing

Na je intake wordt je idee uitgewerkt. Kom je voor een groot stuk zoals een sleeve, borststuk of rugstuk, dan zal er € 100,- gerekend worden voor het ontwerpen van je tattoo.

Is je tattoo ontwerp kleiner dan een A4? Dan komt de tekentijd voor rekening van de tatoeëerder. Als je een paar dagen voordat je tattoo gezet wordt komt kijken naar je tekening kan je nog wijzigingen aanbrengen.

Tattoo afspraak

Zorg dat je goed uitgerust bent, niet verbrand bent door de zon en goed hebt gegeten.

Check-up afspraak

We zien onze tattoos graag terug na ongeveer 6 weken. Dan kom je even langs om het eindresultaat te laten zien. Mocht er een touch-up nodig zijn dan maken we daar een vervolgafspraak voor.

Touch-up

Een touch-up is gratis.

Maar er zijn plekken waar we geen gratis touch-up bij geven. Dat zijn de zogenaamde slijtplekken, zijkant en onderkant voet, binnenkant en zijkant hand/vingers, knieën en ellebogen. Deze plekken werken we één keer bij voor een klein bedrag van € 25,-.

Belangrijke informatie:

Onder 16 jaar mag er volgens de overheid niet getatoeëerd worden. Vanaf 16 jaar wordt je alleen getatoeëerd in het bijzijn van één van je ouders. Legitimatie is verplicht voor de minderjarige én de volwassene. Indien de achternamen verschillen hebben we hiernaast een document nodig waaraan de familieband te zien is.

Neem een geldig I.D. bewijs mee. Zonder geldig I.D. bewijs, kunnen we je niet tatoeëren! Foto’s van I.D. zijn helaas niet geldig.

Menu