Afspraak maken

Bij een intake bespreek je je mogelijkheden voor je tattoo en krijg je een indicatie van de prijs. Neem zelf zoveel mogelijk referenties mee, het liefst op een USB stick.  Na de intake zal de tatoeëerder je idee verder gaan uitwerken in een schets die je in overleg kunt komen bekijken.

In de Blue Hawaii is géén pin! Neem dus altijd cash geld mee. Alle tattoo artiesten werken freelance, in de Queen Of Rings kan dus ook niet gepind worden als betaling voor je tattoo afspraak.

  • Aanbetaling voor een intake is €50,-. Je afsprakenkaartje is je bewijs van aanbetaling. Neem het altijd mee naar de shop! De intake is vrijblijvend. Als er na de intake geen Tattoo afspraak wordt gemaakt, wordt de aanbetaling teruggegeven.
  • Als je besluit je tattoo te zetten blijft je aanbetaling van €50,- staan en zullen we een extra aanbetaling vragen voor het voorbereiden van je tattoo sessie.

Extra aanbetalingen, cash meenemen naar de intake:

  • De standaard aanbetaling voor een intake of afspraak is €50,-
  • Voor een tattoo boven de € 300 vragen we een aanbetaling van  € 150, –
  • Voor grote stukken waar de hele dag voor gereserveerd wordt vragen we € 350, – aanbetaling.
  • En voor meerdere ingeplande sessies een aanbetaling van € 650, – of € 850,

Check drawing

Na je intake wordt je idee uitgewerkt. Kom je voor een groot stuk zoals een sleeve, borststuk of rugstuk, dan zal er € 100,- gerekend worden voor het ontwerpen van je tattoo.

Is je tattoo ontwerp kleiner dan een A4? Dan komt de tekentijd voor rekening van de tatoeëerder. Als je een paar dagen voordat je tattoo gezet wordt komt kijken naar je tekening kan je nog wijzigingen aanbrengen. Op dat moment krijg je ook de definitieve prijs.

Tattoo afspraak

Zorg dat je goed uitgerust bent, niet verbrand bent door de zon en goed hebt gegeten. We hebben géén pin dus neem contant geld mee.

Check-up afspraak

We zien onze tattoos graag terug na ongeveer 6 weken. Dan kom je even langs om het eindresultaat te showen. Mocht er een touch-up nodig zijn dan maken we daar een vervolgafspraak voor.

Touch-up

Een touch-up is gratis. Maar er zijn plekken waar we geen gratis touch-up bij geven. Dat zijn de zogenaamde slijtplekken, zijkant en onderkant voet en binnenkant en zijkant hand/vingers, knieën, ellebogen en aan de binnenkant van de lip. Deze plekken werken we één keer bij voor een klein bedrag van € 25,-

Menu